HABERLER

24.06.2023

JİMNASTİK

Beşiktaş JK 2. Uluslararası Ritmik Jimnastik Şampiyonası’nın Açılış Töreni Yapıldı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Beşiktaş JK Uluslararası Ritmik Jimnastik Şampiyonası’nın açılış töreni; Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Amatör Şubeler ve Spor Okulları Yöneticimiz Hakan Çelebi, Türkiye Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Derviş Çatalbaş ile davetlilerin katılımlarıyla BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

14 ülkeden 600’e yakın sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonanın açılış töreninde gerçekleştirilen dans gösterileri izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, gösterilerin ardından bir konuşma yaptı.

Beşiktaşımızın Türkiye’de her zaman ilkleri gerçekleştirdiğine vurgu yapan Ateş, “İkincisini düzenlediğimiz Uluslararası Ritmik Jimnastik Şampiyonası’na on dört ülkeden sporcuların katılması bizleri mutlu etmiştir. Jimnastik Şubemizin sponsoru Yavuz Türker bey ile eşine teşekkür ediyorum. Beşiktaş, Türkiye’nin en eski ve en büyük kulübüdür. Beşiktaş, Türkiye’de hep ilkleri gerçekleştirmiştir. Beşiktaş, 120 yıllık tarihe ve sayfalara sığmayacak kadar başarı öyküsüne sahip koca bir çınardır. Sporun birleştirici ve barıştan yana gücü, savaşanları bir kez daha yenmiştir. Büyükler cephede savaşırken, savaşan ülkelerin çocuklarının burada birlikte olması Beşiktaşlı olarak bizleri bir kez daha mutlu etmiştir. Bu organizasyonda yer alan sporculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Jimnastik Şubemizin sponsoru Yavuz Türker, turnuvanın gerçekleşmesindeki desteği için Seyit Ateş’e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.