HABERLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Üsküdar Amerikan Lisesi’nin Öğrencileriyle Buluştu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajeri Handan Karatekin ile Antrenör-Oyuncusu Kaan Dalay ve sporcuları, Üsküdar Amerikan Lisesi’nin öğrencileriyle “Engelleri Aşalım Potada Buluşalım” projesi çerçevesinde düzenlenen söyleşi ve karma gösteri maçında bir araya geldi.

Üsküdar Amerikan Lisesi Beden Eğitimi Bölümü Başkanı İsmail Usun, etkinliğin sonunda Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Beşiktaş Bedensel Engelliler Spor Şubesi Komite Başkanı Elçin Kılıç, Spor Okulları ve Amatör Şubeler Yöneticimiz Hakan Çelebi ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel ve oyuncularımıza etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız oyuncuları günün anısına Üsküdar Amerikan lisesi Beden Eğitimi Bölümü Başkanı İsmail Usun’a imzalı forma takdim etti.

Siyah-beyazlılarımız, sıcak bir ortamda gerçekleştirilen söyleşinin ardından öğrencilerle gösteri maçı yaptı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.