HABERLER

11.11.2022

GÜREŞ

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Dünya Şampiyonu Güreşçimiz Nesrin Baş’ı Ödüllendirdi

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’taki makamında U-23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda şampiyon olan Güreş Takımımızın milli sporcusu Nesrin Baş ile bir araya geldi.

Buluşmada; Genel Sekreter, Sponsorluk ve Pazarlama, İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehtap Ferah, Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Kamu Kurumları ile Olan İlişkilerin Yönetilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Celal Aral, Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Tahir Güneş, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Voleybol Şube, Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Arslan, Futbol Altyapı ve Kadın Futboldan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi ile Güreş Takımımızın İdari Menajer Yardımcısı Burhan Özel de yer aldı.

Ahmet Nur Çebi, şampiyon sporcumuz Baş’ı kutladı ve kulübümüzün hediye ettiği on beş Cumhuriyet altınını takarak başarılarının devamını diledi.