HABERLER

20.02.2018

BASKETBOL

PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı

Kadın Basketbol Takımımız, PTT Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek finalinde 22 Şubat Perşembe günü saat 15.30’da Mardin Artuklu Yeni Spor Salonu’nda Hatay Bş. Bld. ile karşılaşacak.

Karşılaşmadan galip ayrılacak takımın yarı finale yükseleceği çeyrek final müsabakası öncesi Kadın Basketbol Takımımızın Antrenörü Aziz Akkaya ile oyuncumuz Esra Erden Atacan, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Aziz Akkaya: ‘Daha önce dört kez final oynadım ama kazanamadım umarım bu sefer kazanırız’

“Bize bu ortamı sağlamak için şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dilerim. Onlara her zaman minnettarız. Güzel ülkemizin her yerinde çok güzel yerler var. Ülkemizin güzelliklerini görmek için imkan sağlayan Türkiye Basketbol Federasyonu’na da teşekkür ediyorum. Daha önce Diyarbakır’da düzenlenen turnuvada final oynamıştık. Burada bir kupa kazanmak büyük bir onur olacaktır. Şu ana kadar dört kez final oynadım ama kupayı kazanamadım. İnşallah burada kupayı kazanan taraf oluruz. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmamak lazım. Herkesi mutlu etmeye çalışıyoruz. Daha önce taramalar için bulundum. Yetenekli sporcuların olduğunu biliyorum. Mardinli iyi oyuncular ve sporcular mutlaka çıkacaktır. Biz de bu çocuklara örnek olmak istiyoruz.”

Esra Erden Atacan: ‘Kazanmak istiyoruz’

“Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 25 senedir basketbol oynuyorum. Bu sporun güzelliğini söylememe gerek yok. Hem takımım hem de diğer takımlar adına buradaki gençlere basketbolu sevdirmek istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Hatay Büyükşehir Belediyesi ile daha önce de karşılaştık. Ortada bir maç olacak. Rakibimize de başarılar diliyorum. Kazanmayı çok istiyoruz. Sonrasında diğer maçlara konsantre olmayı hedefliyoruz. Daha önce üç defa finalde oynadım ama inşallah bu sefer kupayı kaldırmak nasip olur.”