HABERLER

04.01.2018

FUTBOL

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'ten Açıklamalar

Antalya'da ikinci devre hazırlıklarına başlayan Futbol Takımımız'da Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Güneş, basın toplantısında özetle şu açıklamalarda bulundu:

"Yeni yıl hayırlı olsun. 2017 acısıyla tatlısıyla geride kaldı. Durum tespiti yapacağız. Yeni yıldan beklentilerimiz var. Zeki ve karakterli oyuncularımız var. Şampiyon olmak isteyen bir takımız. Yaptığımız işlerden heyecan duyuyoruz. Hep çözüm üretmeye çalışıyoruz. İşimizi seviyoruz. Sevgi, saygı ve fair-play önceliğimizdir. Zirveye ulaşmak için çabalayacağız. Taraftarlarımızı mutlu etmek için çok çalışacağız. Şampiyon olmak, şampiyon gibi yaşamak ve düşünmekten geçer. Yeni yıldızlar çıkartmak istiyoruz. Yıldızları seyreden değil, yıldızlarla yaşayan ve yarışan bir takım olmak istiyoruz. Tesadüfen işler yaparak tesadüfen sonuçlar almak istemiyoruz. Oyuncularımdan memnunum. İyi durumdayız ama ligde geride kaldık. Oyuncularım gereğini yapacak, ben de onlara katkı yapacağım. Puan olarak geride olsak da oyun olarak ileride olduğumuzu düşünüyoruz. Kaliteli oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Oyuncu alırken ya da satarken birçok etkeni düşünmek zorundayız. Üç kulvarda yarışan bir takımız. Transfer döneminde her şey olabilir. İlk senemize göre oyun olarak çok daha iyiyiz ama sonuçlarımız kötü. Gol sayımız bu sezon düşük. Sivasspor maçını kazanmalıydık. Geçen sene gol atan Oğuzhan ve Talisca bu sezon fazla gol atmadı. Kaybettiğimiz puanlarda oyun olarak kötü değildik. Bazı zamanlar düşündüklerimizi sahaya yansıtamadık. İşime konsantre durumdayım. Ben Beşiktaş’a aitim. Bizim görevimiz hem eğitmek hem yarıştırmak. Bir başarı varsa herkesin katkısı vardır. Biz rehberlik yapmaya çalışıyoruz. Biz geçen sezon hem Abobakar’ı kazandık hem de Cenk’i kazandık.

Gökhan Töre'nın sakatlığı kıkırdak sorunu olduğu için uzun sürdü. Yetenekli bir oyuncumuz, onun olmaması bizim için kayıp. Atınç'ın ki ise farklı bir sakatlık, çalışmaya yeni başladı.

Lens iyi çalışıyor. Böyle çalışmaya devam ederse forma şansı onun olur."
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu