HABERLER

24.11.2017

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş JK En Özel Haber Ve Videolarıyla Dugout Platformunda

Beşiktaş JK, Avrupa’nın elit kulüplerinin de dahil olduğu, en özel ve eğlenceli futbol içeriklerini bir arada sunan içerikler platformu Dugout’a dahil oldu. Milyonlarca spor sever tarafından takip edilen Dugout, Beşiktaş JK’ye özel içeriklerle faaliyette olduğu tüm ülkelerde yayında olacak.

Siyah beyazlıların güncel futbol haberlerinin yanı sıra, futbolcuların en özel anları, sıra dışı röportajlar ve videolar, Türkiye’de de ilgiyle izlenen www.dugout.com sitesinden takip edilebilecek.

Beşiktaş JK, futbolun eğlenceli yüzünün birçok önde gelen Avrupa kulübünün de katılımıyla, taraftarla buluşmasını sağlayan Dugout platformuna dahil oldu. Arsenal, Atlético de Madrid, FC Barcelona, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Liverpool, Manchester City, AC Milan, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Tottenham Hotspur gibi Avrupa arenasının önde gelen kulüpleri, Dugout’daki eğlenceli içerikleriyle milyonlarca sporsever tarafından takip ediliyor. Beşiktaş JK de yalnızca Dugout’a özel içerikleriyle taraftarlarıyla buluşmak üzere bu platformla iş birliğine gitti.

Türkiye’nin ilk spor kulübü olarak, Dugout platformuna katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Beşiktaş JK Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu, “Oynadığı futbolla herkesin takdirini toplayan futbol takımımız, ışıldayan stadımız ve fantastik taraftarlarımızın yarattığı muhteşem atmosferi Dugout aracılığıyla tüm dünya ile buluşturacağımız için çok heyecanlıyız” dedi.

Farklı haber kaynakları ile de iş ortaklığına giden Dugout, ürettiği özel içerikler ve gerçekleştirdiği prodüksiyonlarla da ilgi gören bir oluşum. Son dönemde hayata geçirdiği global projelerle, dünyanın farklı ülkelerinde adından söz ettirmeyi başaran Beşiktaş JK’nin, bu iş birliği ile önümüzdeki dönemde daha etkin bir global bilinirliğe kavuşması da hedefleniyor. Sosyal medyada da birçok spor tutkunu tarafından takip edilen Dugout platformunda, bundan böyle Beşiktaş JK’nin de en özel ve eğlenceli içerikleri yer alacak.

Beşiktaş JK Dugout sayfasını ziyaret etmek için tıklayınız. https://dugout.com/besiktasjk