HABERLER

16.09.2017

BASKETBOL

Mega Bemax: 78 Beşiktaş Sompo Japan: 80

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, Sırbistan'daki son hazırlık maçında Mega Bemax'ı 80-78 mağlup etti.

Siyah-beyazlılarımız karşılaşmaya; Ryan Boatright, Can Maxim Mutaf, DJ Stawberry, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle başladı.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada ilk moladan sonra kontrolü eline alan takımımız, ilk çeyreği 21-14 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe daha etkili başlayan ekibimiz, dış atışlardaki isabetli yüzdesiyle farkı açmayı başardı ve soyunma odasına 44-35 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına takımımız; Ryan Boatright, Can Maxim Mutaf, DJ Strawberry, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle çıktı.

Üçüncü çeyreğe tutuk başlayan ve 7 dakika skor üretemeyen ekibimiz, farkın erimesine de engel olamadı. Savunmada açıklar verdiği bu bölümü takımımız 56-55 geride tamamladı.

Son bölüm karşılıklı kazanılan basketlerle başladı. Mücadelede son dakikalara girilirken Earl Clark'ın hücumdaki etkili performansıyla üstünlüğü tekrar eline alan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, karşılaşmadan 80-78 galibiyetle ayrıldı.

Mücadelede en skorer oyuncumuz 20 sayıyla oynayan Earl Clark olurken onu; 18 sayıyla Ryan Boatright, 17 sayıyla Can Maxim Mutaf ve 13 sayı, 7 asistle de DJ Strawberry takip etti.




Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı