HABERLER

10.08.2017

DERNEKLER

Minik Kartalların Renkli Sünnet Şöleni

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği geleneksel sünnet şölenini gerçekleştirdi.

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından 7. geleneksel sünnet şöleni amfi tiyatroda gerçekleştirildi. 50 çocuğun sünnet ettirildiği şölende çocuklara forma, bisiklet ve çeşitli hediyeler hediye edildi.

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl yedincisi düzenlenen sünnet şöleni, renkli görüntülere sahne oldu.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Beşiktaş Taraftarları Derneği önünden Amfi Tiyatro’ya şehir turu ile gelen çocuklar, turun ardından hazırlıkların yapıldığı amfi tiyatroya geldi. Ailelerin ve davetlilerin alkışları ile sahneye çıkan çocuklar, erkekliğe ilk adımlarını atmanın sevinci ile sevdiklerine el salladı. Etkinliğe, Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.) Karadeniz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, yanı sıra çok sayıda üye ve çocukların aileleri, davetli katıldı.

ADİK: “MUTLULUK, GURUR BİR ARADA…”

Açılış konuşmasını yapan Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, 50 çocuğu sünnet ettirmenin mutluluk ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Adik konuşmasında "Bugün 50 çocuğumuz erkekliğe ilk adımı atacak. 7 yıl önce acaba yapabilir miyiz ?’ diyerek ilk sünnet şölenimizi gerçekleştirmiştik, bugün baktığımızda her yıl geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimöizde 450 çocuğumuzu erkekliğe ilk adımlarını attıklarında yanlarında olduğumuzu görüyoruz. Bu yönde bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkürler…”

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da Karadeniz Ereğli, Beşiktaş Taraftarları Derneğinin yaptığı projelerle adını duyurduğunu vurguladı. Uysal konuşmasında ayrıca şu görüşlere yer verdi; Derneğimiz bugünde 50 yavrumuzu sünnet ettirerek, erkekliğe ilk adımlarını attırmış oluyor. Dernek Başkanımız Adik’in başarılarını biliyoruz. Başkanımız aynı zamanda LÖSEV İl Başkanlığını da yürütüyor. Minik yavrularımız, kardeşlerimiz, çocuklarımızı için yaptıkları başarılı çalışmaları da takdirle izliyoruz. Çocuklarımızın parlayan gözlerini görmek bizleri de mutlu ediyor. . Renklerin kardeşliğin çatısı altında bir araya gelen Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği, Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği ve Trabzonspor Klup Başkanlarımızı da tekrar kutluyorum. Renklerin Kardeşliği çatısı altında daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Bu yönde kendilerini bir kez daha kutluyor, başarılar diliyorum”


Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl yedincisi düzenlenen sünnet şölenine katılan İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi konuşmasında, Karadeniz Ereğli’de çocuklarımızın erkekliğe ilk adımı attıkları güne vesilesi olan derneğimizi kutladığını belirtti. Çebi konuşmasında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “ Bizim Beşiktaş Derneklerimiz Anadolu’nun her tarafında aktif. İllerde ve ilçelerde yüzün üzerinde derneğimiz var. Biz Beşiktaşlılar sportif faaliyetlerde koşarken halkımızın ve mılletimizin yanında sosyal çalışmalarla adından söz ettiriyor.

Şampiyon olmadan öncede bütün kartallı dostlarımız sosyal çalışmalarını yapıyordu. Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanımız Tarkan Başkan bu işin üstadı oldu. 7 yıldır başarıyla sünnet şölenleri başta olmak üzere farklı etkinliklere imza atarak başarılı çalışmalar yapıyor. Bu yönde Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanımız Tarkan Adik ve Yönetim Kurulu üyelerimizi tek tek kutluıyor, başarılarının devamını diliyorum. “

KAYMAKAM MADENOĞLU:”GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUSUNUZ…”

Karadeniz Ereğli Kaymnakamı Nazım Madeoğlu ise, konuşmasına Beşiktaş Spor Kulübümüzü bu yılki şampiyonluktan ötürü kutluyarak başladı. Kaymakam Madenoğlu konuşmasında ayrıca şu görüşlere yer verdi; Beşiktaş olarak sizler 6 yıldır şampiyon olmadınız ama Karadeniz Ereğli’de 6 yıldır yaptığınız sünnet şölenleriyle Karadeniz Ereğli’nin, gönüllerin şampiyonu oldunuz. 6 yılda 450 çocuğumuzu sünnet ettirerek zaten otamatikman şampiyonluğu ilan ettiniz. Bu yönde emeği olan Başkanımız Tarkan Adik, Yönetim Kurul üyeleriminizi ve dernek üyelerimizi kutluyorum.

Biz devlet olarak, Belediye olarak Sivil Toplum Kuruluşlarımız (STK) bu ve benzeri derneklerimizin faaliyetlerini takdirle ıslıyoruz. Bu faaliyetler diğer STK’lara örnek olacağı inancındayım. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Erkekliğe ilk adımı atmış olmak ve anne baba olarak onları dünyaya getirmek yetmiyor. Vatanlarını bayraklarını görevlerini sevecek şekilde yetiştirmek ailelerin ve bızlerın görevi. Bizin buna inancımız tam. Bisilkletlerin alınmasında emeği geçen sponsorlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Burada yavrularımızı görüpte fazla konuşmaya gerek yok. Çocuklarımız gülüşleriyle heyecanlarıyla bisikletleriyle zaten konuşuyor. Bizim konuşmamıza gerek yok. Bu arada bugün aramızda olan İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye bugün Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneğimizin yanında oldukları içinb de teşekkür ediyorum”

Çocuklarımızın sünnetlerini görmek nasip oldu, mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun. “ dedi

Sünnet Şöleni, sünnet duasının yapılması ve sünnet pastasının kesilmesinin ardından İkinci Başkanımız Çebi'nin sünnet çocuklarına forma hediye etti. Çocuklara  ayrıca protokol üyeleri ve Karadeniz Ereğli Elif Lions Kulübü Başkanı Yeşim Erimez Koşma ve üyeler  tarafından bisiklet ve çeşitli hediyeleri takdim edildi. 

İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Amfi tiyatroda düzenlenen sünnet şöleninin ardından İstanbul' da hain saldırı sonrasında şehit düşen Beşiktaş Kongre üyesi Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu’nun babası Erdal, annesi Sabriye Karakurdu'nu evinde ziyaret etti. Anne ve Baba ile sohbet eden Çebi, daha sonra Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu'nun mezarını ziyaret ederek dua etti. Çebi Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, yönetim kurulu üyeleri ve beraberindekiler daha sonra akşam yemeğinde bir araya geldi. İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, programın sona ermesinin ardından ilçeden ayrıldı.