HABERLER

16.07.2017

FUTBOL

Beşiktaş:3 - Fortuna Sittard:3 (Hazırlık Maçı)

Beşiktaşımız yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Hollanda 2. Lig ekiplerinden Fortuna Sittard ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi.

Volkan Bayarslan'ın yönettiği karşılaşmada Candaş Elbil ile Mehmet Salih Mazlum yardımcı hakemler olurken, Mert Güzenge 4. hakem olarak sahaya çıktı.

Beşiktaşımız şu 11 ile sahaya çıktı: Utku Yuvakuran, Andreas Beck, Matej Mitrovic, Necip Uysal, Atın Nukan, Caner Erkin, Tolgay Arslan, Sedat Şahintürk, Ryan Babel, Aras Özbiliz, Mustafa Pektemek.

Yedek kadromuzda şu isimler yer aldı: Tolga Zengin, Hüseyin Yılmaz, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Fatih Aksoy, Alexander Milosevic, Pedro Franco, Cenk Tosun.

1. DEVRE
Mücadelenin 25 dakikasında Sedat Şahintirk'ün golüyle 1-0 öne geçtik. 30. dakikada rakibimiz Semedo ile 1-1'lik eşitliği sağladı.

2. DEVRE
İkinci devrenin başında Utku, Babel, Tolgay, Beck, Mitrovic, Atınç ve Mustafa oyundan çıkarken yerlerine; Tolga, Cenk, Milosevic, Oğuzhan, Pedro, Tosic ve Fatih dahil oldu.

65. dakikada ise Sedat ve Aras'ın yerlerine Adriano ve Atiba oyuna katıldı. Rakip ikinci golü Andre Vidigal ile bularak 2-1 öne geçerken, 67. dakikada Atiba 2-2'lik eşitliği sağladı. Caner Erkin'in 75. dakikadaki golüyle siyah-beyazlılarımız 3-2 öne geçti. 86. dakikada Smeets'in golü 3-3'lük sonucu belirledi.

Fortuna Sittard ilk 11:
Miguel Santos, Christopher Braun, Marco Ospilalieri, Wessel Dammers, Finn Stokkers, Gavim , Djibril Dianessy, Clint Essers, Dries Saddiki, Jorrit Smeets, Lisandro Semedo.

Fortuna Sittard Yedekler:
Perr Schuurs, Kai Heerings, Andre Vidigal, Stefan Askovski, Adrian Purzycki, Sander Rau, Erik Cumminsk, Mo Kourouma, Luc Tinnemans, George Mells, Job Van de Walle.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu