HABERLER

18.03.2017

GÜNCEL HABERLER

Alanya Kartal Yuvası Törenle Açıldı

Açılış törenine; Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.) ile çok sayıda taraftarımız katıldı.

Alkışlar eşliğinde açılış kurdelesini kesen İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi daha sonra mağazayı gezerek ürünleri inceledi. Taraftarlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşan Çebi ve Mican bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve taraftarlarımızla sohbet etti.

Kartal Yuvası mağazalarına bir yenisini daha eklemekten büyük mutluluk duyduklarını belirten İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi “Yeni mağazamız hayırlara vesile olsun. Türkiye’nin dört bir yanında yeni mağazalar açarak taraftarlarımıza hizmet veriyoruz. Kartal Yuvalarını artırmaya hızla devam edeceğiz” dedi.

Beşiktaşımızın doğum günü 19 Mart’ta tüm taraftarlarımızı Kartal Yuvası mağazalarına davet eden İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, “Siyah beyazlı renklere gönül vermiş herkesi mağazalarımıza bekliyoruz. Gelin bu 19 Mart’ta rekor kıralım” dedi.

İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ayrıca Çanakkale Zaferi’nin 102. yılında tüm şehitleri rahmetle andıklarını da vurguladı.