HABERLER

08.01.2017

FUTBOL

Futbol Takımımız, Antalyaspor İle Hazırlık Maçı Yaparak Antalya Kampını Tamamladı

Regnum Carya Golf&Spa Resort Hotel’de oynanan maça takımımız; Fabricio Ramirez, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Atınç Nukan, Adriano Correia, Gökhan İnler, Tolgay Arslan, Anderson Talisca, Olcay Şahan, Kerim Frei ve Ryan Babel on biriyle başladı.

Utku Yuvakuran, Fatih Aksoy, Luiz Rhodolfo, Sedat Şahintürk, Oğuzhan Özyakup, Veli Kavlak, Aras Özbiliz, Cenk Tosun ve Muhammed E. Durmuş maça yedek başladı.

Hazırlık maçının ilk yarısını 2-0 geride tamamlayan ekibimizde ikinci yarının başında; Adriano Correia-Aras Özbiliz, Gökhan İnler-Veli Kavlak, Kerim Frei-Cenk Tosun ve Tolgay Arslan-Oğuzhan Özyakup değişiklikleri oldu.

İkinci yarının 72. dakikasında Marcelo Guedes ve Andreas Beck, yerlerini Luiz Rhodolfo ve Fatih Aksoy’a, 80. dakikada Olcay Şahan ve Fabricio Ramirez yerlerini Sedat Şahintürk ile Utku Yuvakuran’a bıraktı. 84. dakikada Anderson Talisca-Muhammed E. Durmuş değişikliği oldu.

Tempolu oyuna sahne olan ikinci yarıda siyah-beyazlılarımız kalesinde iki gol daha görürken Anderson Talisca ile iki gol buldu ve sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Antalya kampını noktalayan Beşiktaşımız, bir günlük iznin ardından 10 Ocak Salı günü saat 17.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı idmanla sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına devam edecek.
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu