HABERLER

19.12.2016

FUTBOL AKADEMİ

Kadın Futbol Takımımız, Yoluna Emin Adımlarla Devam Ediyor

Kadın Futbol Takımımız, 2016-2017 sezonu Kadınlar 1. Ligi’ne deplasmanda oynadığı 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor maçıyla başladı.

Siyah-beyazlılarımız, ilk maçta 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor’a 2-1 mağlup oldu. Ardından ligde oynadığı 4 maçtan da galibiyetle ayrılan takımımız, maç fazlasıyla topladığı 15 puanla lider durumda bulunuyor. Takımımız, oynadığı 5 maçta 16 gol atarken kalesinde sadece 5 gol gördü.

Takımımızın Kadınlar 1. Ligi’nde şu ana kadar oynadığı maçların sonuçları şöyle;

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor:2 Beşiktaş:1
Beşiktaş:4 KDZ.Ereğli Belediye Spor:1
İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor:1 Beşiktaş:4
Beşiktaş:3 Amasya Eğitim Spor:0 (Hükmen)
Konak Belediye Spor:0 Beşiktaş:4
Beşiktaş:3 Trabzon İdmanocağı:1

Hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu belirten Kadınlar Futbol Takımı Teknik Sorumlumuz Mutlucan Zavotçu şunları söyledi;

“TFF Kadınlar 1. Ligi’nin 6. haftası geride kalırken oynadığımız 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldık. Şuan maç fazlasıyla topladığımız 15 puan lideriz. 10 takımdan oluşan ligde her takımın kazanmaya yakın olduğu çekişmeli bir sezon geçiriyoruz. Kazanılan her puanın altın değerinde olduğu ligde hedefimiz 2. Lig ve 3. Lig’de olduğu gibi şampiyonluk ipini göğüslemek. Üç sezon üst üste lig atlayarak şampiyon olmanın önemli bir başarı olacağını ve kulübümüze değer katacağını düşünüyorum. Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız ve çok sıkı çalışarak konsantrasyonumuzu üst seviyede tutuyoruz. Takım güçlerinin birbirine yakın olduğu ligde taraftarımızın desteğiyle gücümüze güç katmak istiyoruz. Büyük Beşiktaş taraftarlarını maçlarımıza davet ediyorum.”