HABERLER

01.12.2016

DERNEKLER

1903 Karakartallar Derneği’nden Teşekkür Yemeği

1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya ve dernek üyeleri, 12 Kasım Cumartesi günü Kuzey Irak’ta gerçekleşen eğitim ve dayanışma ziyaretinde katkısı olan Başkanımız Fikret Orman, yönetim kurulumuz ve destek olanlar için teşekkür yemeği düzenledi.

Nişantaşı’nda düzenlenen yemeğe Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi’nden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftarlar ile Pendik Tesisi’nden Sorumlu), Beşiktaş JK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Uğur Gökhan Sarı, BJK TV Genel Müdürü ve BJK Medya Direktörü Bülent Ülgen, 1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya ile dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Cengiz Sarıkaya tarafından Bülent Ülgen’e Kuzey Irak’ta gerçekleşen ziyarette katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Kuzey Irak’ta eğitim ve dayanışma ziyaretinde bulunan Cengiz Sarıkaya ve dernek üyelerini tebrik eden Ahmet Ürkmezgil şunları söyledi;

‘’Sevgili Cengiz kardeşim ve onunla beraber hareket eden yönetim kurulunda olan-olmayan çok geniş bir ekip, çok büyük bir ibretle, gururla tebrik ederim. Her hangi bir Türk insanı olsa gurur duyardım. Bunu da açıkça söyleyeyim. Beşiktaşlılar olarak Anadolu’nun birçok yerine sosyal yardım götürerek, okul araç gereçleri götürmek, o insanları dinlemek, kar-kış demekten yapılanları takip edenlerdenim. Çok mutlu oluyorum. Zor koşulları göz ardı ederek oraya gittikleri için ayrıca onları kutluyorum. 1903 Karakartallar Derneği’nde görevleri yerine getiren arkadaşları hep beraber alkışlayalım. Bu hizmetleri yaparken bizde çok gururlanıyoruz. Beşiktaş’ın arması, ismi hep ön planda oluyor. Cengiz kardeşimin de buna özellikle dikkat ettiğini çok iyi biliyorum. 'Kerkük ve Erbil’de organizasyon yapabilir miyiz?' Dediğinde Başkanımız gözü kapalı 'evet' dedi. İnşallah Kerkük’te ve Erbil’de o okullar açılır.’’
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli