HABERLER

19.09.2016

FUTBOL

Galatasaray Derbi Maçı Biletlerinin Satışı Sürüyor

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında ‪24 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da Vodafone Arena'da Galatasaray ile karşılaşacak. Derbi mücadelesinin biletleri, satışa sunuldu.

Bilet Satış Kanalları

Galatasaray karşılaşmasına bilet satın almak isteyen taraftarlarımız, biletlerini Vodafone Arena bilet satış gişesi, ‪www.passo.com.tr internet portalından, N’Kolay satış noktaları ve  ‪0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirler.

Kombine Sahiplerine Para Puan Avantajı

Vodafone Arena’dan kombinesi olup maça gidemeyecek taraftarlarımız, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombine koltuklarını kulübümüze devredebilecektir. Devri yapılan koltuğun ilgili karşılaşma için satılmasının ardından, kombine sahibi taraftarlarımızin ‪www.passo.com.tr hesaplarina bilet ücretinin %60’ı (masrafların düşülmesinin ardından) para puan olarak aktarılacaktır. Biriken para puanlar bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlayacaktır.

Kombine koltuğun maçlık olarak devrinin gerçekleşmesi için Kulübümüz tarafından satışa sunulan koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Engelli Tribün Bilet Talepleri

Galatasaray derbisinin Engelli Tribünü biletlerinin başvuruları tamamlanmıştır.

Stadyum girişinde taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir.  Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir. Stadyum gişesinde engelli tribün bilet yüklemesi yapılmamaktadır.

Tek Maçlık Geçiş Kartı Teslimatı

Passolig kartı olup kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Galatasaray karşılaşmasına bilet satın almaları durumunda tek seferlik geçiş kartlarını Vodafone Arena bilet satış gişesinden teslim alabileceklerdir.

Vodafone Arena bilet gişesi haftanın her günü ‪10.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 450TL
Kategori 2 : 400TL
Kategori 3 : 375TL
Kategori 4 : 325TL
Kategori 5 : 275TL
Kategori 6 : 250TL
Kategori 7 : 160TL
Kategori 8 : 150TL
VIP : 950TL
1903 A-E BLOK : 950TL ( Yemekli)
1903 B - D BLOK : 1000TL ( Yemekli)
1903 C BLOK : 1100TL ( Yemekli)

0 - 6 yaş ücretsizdir.

7 yaş ve üzeri çocukların Passolig kart ve karşılaşmalar için bilet sahibi olma zorunluluğu bulunmaktadır. Bileti olmayan 7 yaş ve üzeri çocuklar stadyuma giriş yapamayacaktır.