HABERLER

09.09.2016

BASKETBOL

Beşiktaş Sompo Japan: 75 Lasko: 65

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, hazırlık maçında Z. Lasko'yu 75-65 mağlup etti.

Kranjska Gora'da oynanan karşılaşmaya takımımız; Sertaç Şanlı, Earl Clark, Kyle Weems, Michael Roll ve Michael Thompson beşiyle başladı.

Mücadeleye tutuk başlayan ekibimiz, savunmada ve hücumda organize olmakta güçlük çekti. Siyah-beyazlılarımız, çeyrekte ilk 6 dakikayı 18-4 geride geçti. Bu bölümü takımımız 22-10 geride bitirdi.

İkinci çeyreğe daha istekli başlayan siyah-beyazlılarımız, savunmada rakibini durdurmayı başardı. Michael Thompson ve Earl Clark ile basketler bulan ekibimiz farkı eritti ve soyunma odasına 35-28 geride girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına takımımız; Michael Thompson, Michael Roll, Kyle Weems, DJ Strawberry ve Earl Clark beşiyle çıktı.

Karşılıklı basketler başlayan çeyrekte daha üstün olan taraf siyah-beyazlılarımız oldu. Hızlı hücumlarla rakibi karşısında etkili olan takımımız, Michael Thompson ve Muratcan Güler'in basketleriyle çeyreğin bitimine 3 dakika kala 46-44 önde geçti. Kalan sürede de basketler bulmaya devam eden ekibimiz, bu bölümü 52-48 önde tamamladı.

Son bölüm karşılıklı basketlerle başladı ve takımımız ilk 4 dakikayı 58-57 önde geçti. Kalan sürede etkili oyunuyla farkı açan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız sahadan 75-65 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer olan oyuncumuz 20 sayıyla yıldızlaşan Michael Thomspon olurken onu; 19 sayıyla Earl Clark, 11 sayıyla Kyle Weems ve 9 sayıyla da Muratcan Güler takip etti.
Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı