HABERLER

13.07.2016

FUTBOL

Gökhan Gönül, Vodafone Arena’da Törenle Sözleşme İmzaladı

Başkanımız Fikret Orman ile birlikte Vodafone Arena’da basın mensuplarının karşısına geçen Gökhan Gönül, kendisini 4 yıl boyunca siyah-beyaz renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, karakterli bir oyuncuyu renklerimize bağladıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Yeni stadımızda ilk kez bir imza töreni düzenledik. Bundan dolayı sevinçliyiz. Bizim için özel bir gün. Çevremde güzel çocuklar görünce ‘Bu çocuklar Beşiktaşlı olmalı’ diyorum. Gökhan’a Beşiktaşlı olmasından dolayı keyif aldığımı söyledim. Kendisine ailemize hoş geldin diyorum. Hep beraber güzel günler yaşadık, önümüzdeki sezon da güzel günler yaşayacağız. Beşiktaşlılar, Gökhan Gönül geldiği için çok mutlu. Gökhan Gönül’ü ihtiyacımızın olduğu bir bölgeye transfer ettik. Beşiktaş’ı yönetme şeklimiz var. Gökhan Gönğl, çok karakterli bir oyuncu. Bu transferde Umut Güner ve Emre Kocadağ çok emek harcadı, onları kutluyorum. Büyük camialar arasında ilk defa oyuncu transferi olmuyor. Karakterli düzgün oyuncuları Beşiktaş’a kazandırmaya çalışıyoruz. Gökhan Gönül, çok kaliteli bir milli oyuncu.”

Yeni transferimiz Gökhan Gönül, imza töreninde yaptığı konuşmada, Başkanımız Fikret Orman ve taraftarlarımızın kendisine çok sıcak bir şekikde yaklaştığını anlattı ve şu ifadeleri kullandı:

“Başkanımız Fikret Orman’ın benimle ilgili düşünceleri, benim adıma gurur verici. Başkanımız Fikret Orman’ın bana yaklaşımları, taraftarlarımızın bana gösterdiği sevgi, sahadaki oyunum kadar duruşumunda da ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Umut Güner ve Emre Kocadağ’a da teşekkürlerimi sunuyorum. Beşiktaş taraftarı, beni çok sıcak bir şekilde karşıladı. Sorumluluklarımın farkındayım. Beşiktaş’a layık olmaya çalışacağım. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra birkaç gün süre istedim ve kafamı dinledim. Sonrasında kararımı verdim ve bugün buradayım. Profesyonel futbolcuların ekmeklerini yedikleri kulübe hizmet etmek dışında bir düşüncesi olacağını sanmıyorum. Büyük vaatlerde bulunmak doğru değil. Şampiyonluk sözü veremem. Bugün bazı şeyleri geçmişte başardığım için Beşiktaş’tayım. Pas hatası yapabilirim ama mücadeleden vazgeçmem. Bunun sözünü verebilirim. Doğru olduğuna inanmadığım hiçbir şeyi bugüne kadar yapmadım. Beşiktaş’a geldiğim için mutluyum, 4 sene boyunca elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Konuşmaların ardından Başkanımız Fikret Orman ve Gökhan Gönül, sözleşmeye imza attılar. Başkanımız Fikret Orman, imzaların atılmasından sonra Gökhan Gönül’ü kutladı ve kendisine başarılar diledi.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli