HABERLER

23.06.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, 1903 Karakartallar Derneği’nin İftarına Katıldı

1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya ve dernek üyelerinin Nişantaşı’nda verdiği iftara Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin Mican ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Uğur Gökhan Sarı, BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz Gökhan Keskin, BJK Müzesi Direktörümüz Zülal Gök, Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan, yönetim kurulu eski üyelerimizden Yalçın Kaya Yılmaz ile dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya, iftarın ardından Başkanımız Fikret Orman’a bir hediye takdim etti. Başkanımız Fikret Orman, hediye için Sarıkaya’ya teşekkür etti ve bir konuşma yaptı.

Başkanımız Fikret Orman, 1903 Karakartallar Derneği’nin iftarına katılmadan önce Kulübümüzün Barbaros Meydanı’nda kurduğu iftar çadırını ziyaret etti ve taraftarlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaret sırasında Başkanımız Fikret Orman’a; Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin Mican ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Genel Koordinatörümüz Levent Çifter eşlik etti.

Başkanımız Fikret Orman, iftar çadırında yaptığı konuşmada, “Burası bizim semtimiz. Taraftarımızla ve halkımızla beraberiz. Güzel organizasyonlarla bir araya geliyoruz” dedi.
Haber & Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli