HABERLER

21.06.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Vodafone Arena’da İftar Verdi

Vodafone Arena’daki iftara; İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz E. Berk Hacıgüzeller, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Metin Albayrak, Erdal Torunoğulları, Hüseyin Mican, Erdal Karacan, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Candaş Tolga Işık, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Uğur Gökhan Sarı, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Kulübümüzün sponsorlarından konuklar, Beşiktaşlı sanatçılar, Beşiktaşlı yargı mensupları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi mensupları ile Beşiktaşımızı takip eden basın mensupları katıldı.

İftarın ardından konuklara hitaben bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şu ifadeleri kullandı:

“Birçoğunuzla Vodafone Arena’nın inşaatı esnasında verdiğimiz iftarda bir araya gelmiştik. Nereden nereye geldik. Zor günleri aşmak kolay olmadı. Çok verimli bir sene geçirdik. Yeni sezonda yeni hedeflerimiz var. Mali disiplinden taviz vermeyeceğiz. Transferde şampiyon olmak için değil sezon sonu şampiyon olmak için çalışacağız. Taraftarlarımıza bu sezon son kez iki yıldızlı üretilen formalarımızdan almalarını tavsiye ediyorum. Beşiktaş doğru yolda gidiyor. Takımı bozmadan nokta transferlerle sezon başlamak istiyoruz.”

Başkanımız Fikret Orman, konuşmasını sonlandırdıktan sonra konuklarla birlikte A Milli Takımın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı EURO 2016 maçını dev ekrandan izledi.
Haber & Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli