HABERLER

31.05.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Bandırma ve Bursa’da Çeşitli Etkinliklere Katıldı

Başkanımız Fikret Orman, Bandırma’da; Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş ve Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıda, Beşiktaşımızın Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupasıyla, PTT 1. Ligi’ne yükselen Bandırmaspor’un kupası da sergilendi.

Başkanımız Fikret Orman, kahvaltıdan sonra Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri’yi makamında ziyaret etti.

Bandırma’dan Bursa’nın Orhaneli ilçesine geçen Başkanımız Fikret Orman, önce Orhaneli Kaymakamı Abdulhalim Can'ı, daha sonra da Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nu ziyaret etti. 

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Başkanımız Fikret Orman'a 'keyfiye' adı verilen örtü, Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Başkanımız Fikret Orman, daha sonra Orhaneli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taner Ay’ın katkılarıyla Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan özel eğitim sınıfının açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde çocuklarla yakından ilgilenen Başkanımız Fikret Orman, imza dağıttı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkanımız Fikret Orman, son olarak Bursa Beşiktaşlılar Derneği’nin Podyum Park’ta düzenlediği şampiyonluk balosuna katıldı.

Şampiyonluk kupamızın da sergilendiği baloda taraftarlarımızla sohbet eden Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaşımızın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Fikret Orman’a ziyaretleri sırasında Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ile Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan eşlik etti.