HABERLER

28.04.2016

FUTBOL

Kayserispor Maçı Antrenman Notları

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ’ın da izlediği basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü.

Antrenmana dünkü antrenmanda sağ ayak bileğini burkan Oğuzhan Özyakup katılmadı ve tedavi oldu. Atiba Hutchinson ise takımla birlikte çalıştı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma ve istasyon koşuları ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve duran top çalışması yapıldı. Taktik çalışmasının yer aldığı program sonrası antrenman çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaşımız, hazırlıklarını yarın saat 18.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu