HABERLER

23.04.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Manisa Kartal Yuvası’nın Açılış Törenine Katıldı

Törene Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ ile çok sayıda taraftarımız katıldı.

Taraftarlarımız, açılışa gelen Başkanımız Fikret Orman’ı meşaleler ve sevgi tezahüratlarıyla karşıladı. Alkışlar eşliğinde kurdeleyi kesen Başkanımız Fikret Orman, mağazayı gezdi ve ürünleri inceledi.

Başkanımız Fikret Orman, taraftarlarımızla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra BJK TV’ye yaptığı açıklamada; “Tek derdimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek, Allah mahçup etmesin” dedi.

Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, taraftarlarımızın coşkusunun kendisini heyecanlandırdığını ifade ederek, “Her yerde büyük bir coşku var, Beşiktaşlılar şampiyonluğa inanmış vaziyette” ifadelerini kullandı.

Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Manisa’dan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyleyerek takımımıza güvendiğini belirtti.

Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ, Anadolu’da Kartal Yuvası açmaya devam ettiklerini ifade etti ve “Her yerde ilgiyle karşılanıyoruz. Manisa’da Beşiktaş’a olan ilgi bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

Başkanımız Fikret Orman, bugün ayrıca İzmir Swiss Otel’de düzenlenen Ege Bölgesi Beşiktaş Dernekleri Toplantısı’na katıldı.

Sohbet toplantısı şeklinde geçen etkinlikte Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ve Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan yer aldı.