HABERLER

23.03.2016

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş – Kabataş Üniversitesi İçin İlk Adım Atıldı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü – Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Feraye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Kulübümüzü temsilen; İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ile BJK İletişim Danışmanımız Rıdvan Akar katıldılar.
 
Toplantıda, Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi’nin 2019 yılında faaliyetlere başlaması hedef olarak belirlendi.
 
İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, toplantı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
 
“İlk genel kurul yapıldı. Mevcut yönetim kurula üç yıllığına görev verildi. Kurulacak üniversitede hangi fakültelerin olacağı ve bunları maliyetleri ile yer tahsisleri konusunda görüşmeler yaptık. Beşiktaşlı duruşuyla yetişecek gençler için üniversite kapısını açmaya çalışıyoruz. Yönetim kurulu olarak bu konuda irade ortaya koyduk. Hayırlı olsun.”
 
Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan da BJK TV’ye verdiği röportajda, “Hayırlı olsun. İlk toplantımızı yaptık. Kabataş sayılı eğitim kurumlarından bir tanesi. Beşiktaş ile Kabataş’ın birlikteliğinden çok iyi bir eğitim kurumunun ortaya çıkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Basın Fotoğrafları İçin TIKLAYIN