HABERLER

10.02.2016

GÜNCEL HABERLER

BJK TV Kartal Yuvası Tasarım Yarışması

BJK TV taraftarlara yepyeni bir yarışma heyecanı sunuyor. Beşiktaşlılar üzerlerinde gururla taşıdıkları lisanslı ürünleri tasarlama fırsatı yakalıyor.

Kartal Yuvası tasarım yarışması ile taraftarlar hayallerindeki ürünü tasarlayacak, birbirinden farklı bu ürünler oylamaya sunulacak.

15 Mart’ta sona erecek oylamanın ardından en fazla beğeni alan 25 tasarım BJK TV stüdyolarında jüri karşısına çıkacak.

Jürinin seçeceği 3 tasarımın sahibi sürpriz hediyelerin sahibi olacak ve tasarımları Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulacak.

BJK TV KARTAL YUVASI TASARIM YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI:

Tasarımlar e-posta yolu ile tasarim@bjk.com.tr adresine gönderilecektir.

Yarışmanın oylama süreci 2 Şubat 2016 - 15 Mart 2016 saat 11.00’a kadar olan tarihleri kapsamaktadır.

Kazanan tasarımlar BJK TV resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır

En çok beğeniyi alan 25 tasarım BJK TV stüdyolarında gerçekleşecek programda yarışacak.

Sürpriz jüri üyelerinin yer alacağı yarışmada sıralamaya bakılmaksızın öncelikle 10 tasarım seçilecek ve ardından ilk 3 belirlenecektir.

Dereceye giren 3 tasarımcı sürpriz hediyeler kazanacaktır. Belirlenen hediyeler haricinde ödül talebi kabul edilmeyecektir.

Tasarımcılar kazandıkları ödülleri devredemeyecektir

Tasarımcılar ürünlerinin seçilmesi durumunda ürün satışından hak talep edemeyecek ve başka bir yerde satışa sunamayacaktır

BJK TV dilediği tasarımı seçme, çıkarma ve yarışmayı bitirme hakkına sahiptir.

Yarışma sonucunun açıklanması ve ilk 3 tasarımın belirlenmesinin ardından kazanan tasarımcılar hazırladıkları çalışmayı 5 iş günü içerisinde BJK TV’ye teslim etmelidir.

Tasarımcılar hazırladıkları ürünlerinin tüm haklarının BJK TV’ye ait olacağını, hazırlanan tasarımlarla alakalı şahıs adına tescil başvurusu yapmayacaklarını, başvuru yapıldığı takdirde tescilin iptal edileceğini  tescil gerçekleşir ise bedelsiz olarak Beşiktaş Kartal Yuvası’na devredeceklerini ve tasarım ile ilgili bir hak talep etmeyeceklerini kabul etmişlerdir.

Tasarımcılar ürünlerde kullanacakları görseller ve tüm içeriklerin kendilerine ait olduğunu kabul ederler. Kullanılan herhangi bir özel mesaj içeriğinden BJK TV sorumlu ve yetkili değildir.

Tasarılan ürünlerde herhangi bir örgüte ait propaganda içeren görseller bulunmamalıdır ve tasarımlar diğer kulüplere hakaret, şiddet, ayrımcılık içermemelidir.