HABERLER

02.02.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Maliye Bakanı Naci Ağbal'ı Ziyaret Etti

Ankara'da temaslarda bulunan Başkanımız Fikret Orman ile As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay, Maliye Bakanı Naci Ağbal'a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette açıklama yapan Bakan Naci Ağbal; “Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman beyi burada görmekten ötürü son derece memnunuz. Beşiktaş camiası büyük bir camia. Bizim sevdiğimiz bir camia. Beşiktaş Kulübü Türkiye’nin iftihar duyduğu kulüpler arasında yer alıyor. Beşiktaş’ın bugüne kadar gösterdiği başarılarının artarak devam etmesini ve uluslararası alanda yeni başarılara imza atmasını temenni ediyorum. Kendilerini burada görmekten dolayı duyduğum memnuniyeti bir kere daha ifade ediyorum. Tekrar hoşgeldiniz” dedi.
 
Başkanımız Fikret Orman ise; “Sayın bakanım sağolsuz bizleri kabul etti. Çok memnun olduk. Beşiktaş camiası adına böyle bir ziyaretten ötürü çok mutluyum. Kulübümüz hakkında bilgi vereceğiz. Sayın bakanımızın taraftar olarak da Beşiktaş’ta gönlü var. Biraz da taraftar olarak kendisiyle konuşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkanımız Fikret Orman, üzerinde Naci Ağbal'ın isminin yazılı olduğu formamız ile plaket ve kartal heykeli hediyelerini takdim etti.