HABERLER

28.01.2016

GÜNCEL HABERLER

Alexis Delgado BJK TV’ye Konuk Oldu

Yeni transferimiz Alexis Delgado BJK TV’de yayınlanan Gündem Özel programına konuk oldu.

Alexis Delgado’nun açıklamaları özetle şu şekilde;
 
“Bir hafta içerisinde bana yeni bir teklif sunuldu. Teklifi değerlendirdiğimde Beşiktaş’a gelmenin benim için çok hoş olacağını düşündüm ve buraya geldim.
 
Beşiktaş’a geldiğim için çok mutluyum. Uzun süredir İspanya’da oynuyordum. Evimin dışarısına çıkmak enteresan olacak. Benim için yeni bir lig. Çok heyecanlıyım. Umarım her şey çok güzel olur.
 
Gözüm her zaman Beşiktaş’ın üzerindeydi. Beşiktaş’I daha önceden de takip ediyordum.
 
Beşiktaş taraftarlarının beni hava limanında karşılamasından çok etkilendim. Buradaki taraftarlar İspanya’ya göre daha heyecanlı ve duygusallar.
 
Benim için her zaman sahada her şeyimi verdiğimi söylerler. Saha içerisinde takımımı savunmak için her şeyi yaparım. Çok heyecanlıyım. Umarım birlikte birçok başarıya imza atacağız.
 
Türkiye’ye her yıl çok önemli futbolcular geliyor. Onları takip ediyorum. İlk defa Türkiye’ye geldim. Tesislerimizi çok merak ediyorum ve bir an önce görmek istiyorum. Sonrasında buradaki insanları tanımak istiyorum.
 
Herhangi bir takma ismim yok. Sadece “Alexis” ismini kullanıyorum. Dövmelerimin benim için özel anlamları var.  Hayatımda sıra dışı bir olay olduğu zaman bu olayları dövme yaptırarak simgeleştiriyorum.
 
Bu zamana kadar hep 2 numara giydim. Ama burada henüz hangi numarayı giyeceğime karar vermedim.
 
Taraftarlarımıza beni karşıladıkları için çok teşekkür ederim. Ama onlara esas mesajımı saha içerisinde vereceğim.
 
Sezon sonunda şampiyonluk görmek istiyorum. Bu yolda çok çalışacağım ve alçakgönüllü olacağım.
 
Malaga’da oynadığım ilk maçı unutamam. Kendi evimde insanların önüne çıkmak çok heyecan vericiydi. Bir de Valencia’da oynarken Copa del Rey’i(İspanya Kral Kupası) kazanmak benim için çok özeldi.
 
Ben neşeli insanları çok seviyorum. Neşeli olmak mutluluğun bir göstergesidir. Futbol sahası içerisinde de mutlu olan insanlar performanslarını daha iyi sergilerler."