HABERLER

27.01.2016

HENTBOL

Müfit Arın: ‘İkinci yarıya iyi başlamak çok önemli’

Beşiktaş Mogaz Takımımızın antrenörü Müfit Arın ve başarılı sol kanadımız Uğur Çoban, bu akşam üzeri gerçekleştirilen antrenman sonrasında internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Merzifon Bld.Hentbol SK karşısında ellerinden gelen bütün çabayı ve gayreti göstereceklerini belirten Müfit Arın; "Hastalık, sakatlık maalesef ki bunlar takımda ufak tefek problem yaratıyor. Tolga ve Mehmet’in gribal enfeksiyonu var. Darko’nun sakatlığı devam ediyor. Ozan'da ufak bir sakatlık oluştu. Takımımızda geriye kalan oyuncularımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci yarıya iyi başlamak çok önemli. Bunun için elimizden gelen bütün çabayı ve gayreti göstereceğiz" dedi.
 
Başarılı oyuncumuz Uğur Çoban da ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederk, "Sezonun ikinci yarısının ilk maçına çıkacağız. O yüzden bizim için çok önemli. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. 2015-2016 sezonunun açılış maçı olduğundan biraz zorlanmıştık. Ama bu sefer zorlanmak istemiyoruz. Umarım Merzifon’dan galibiyetle döneriz" diye konuştu.