HABERLER

26.01.2016

GÜNCEL HABERLER

Kapalıçarşı Beşiktaşlılar Derneği Yüzme Akademisi’nin Açılışı Yapıldı

Atatürk Olimpiyat Evi’nin içinde bulunan Türkiye Su Topu Federasyonu’nda gerçekleştirilen açılış törenine; Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nde Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Türkiye Su Topu Federasyonu Başkanı Vedat Akgün, Kapalıçarşı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bayram Kurtuluş, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Açılışta Kapalıçarşı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bayram Kurtuluş tarafından Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil ve Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nde Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan’a günün anısına plaket takdim edildi.

Ahmet Ürkmezgil: ‘Hayırlı, uğurlu olsun’

Yüzme Akademisi’nin açılışında konuşan Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil; “Gerçekten buraya emeği geçen başta Türkiye Su Topu Federasyonu Başkanımız Vedat Akgün olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Sevgili Beşiktaşlılar ben Beşiktaşlı olduğum için değil, gerçekten güzel bir hizmet. Çocuklarımızın iyi bir spor ile başarılı olması her velinin en büyük arzusudur. Böyle zor bir sporu çocuklarımıza sağladıkları için sevgili başkanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Erdal Karacan: ‘Kapalıçarşı Beşiktaşlılar Derneği’nin mükemmel bir çalışması sonucu oluşturulan bu ortam ve kurulan yüzme akademisi bizleri çok mutlu etmiştir’

“Beşiktaşımızın Kapalıçarşı Beşiktaşlılar Derneği’nin başlattığı bu hareketi devam ettirerek su topu ve yüzme branşlarında da faaliyet göstererek başarılara imza atacağına bütün kalbimizle inanıyoruz. Bunun en büyük destekçisi de Başkanımız Fikret Orman’dır. Kendileri bir cenazeden dolayı aramızda olamadılar, sizlerden çok özür diliyor ve saygılarını sunuyorlar. İnşallah bundan sonra hep birlikte olacağız. Burada emeği geçen sayın Kapalıçarşı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.”