HABERLER

21.01.2016

FUTBOL

Başkanımız Fikret Orman, Denys Boyko İle Bir Araya Geldi

Başkanımız Fikret Orman, Denys Boyko ile Akaretler’deki kulüp binamızda bir araya geldi.

Buluşma öncesinde Başkanımız Fikret Orman ve Denys Boyko BJK TV’ye açıklamalarda bulundu...
 
Dün Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın ve bugün de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatlarından duyduğu üzüntüyü dile getiren konuşmasına başlayan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Hakikaten talihsiz günler geçiriyoruz. Dün stadyumda işçi kardeşimiz bugün sevgili Mustafa Koç’u kaybettik. Allah ailesine, çocuklarına, değerli büyüğümüz Rahmi beye, herkese sabır versin. Türk milletinin başı sağolsun."
 
Başkanımız Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak şöyle konuştu:
 
"Adım adım planladığımz şekilde devam edeceğiz. Biz bir ekibiz. Organizasyonu hep beraber sağlıyoruz. Transferleri tek başıma yönetmiyorum. Yönetim kurulundaki takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi bey, Dış İlişkilerde Erdal Torunoğulları bey ve İletişimle ilgili Metin Albayrak beyler çok güzel bir çalışma ortamı oluşturdular.
 
Uzun süre bize hizmet edecek bir oyuncu. Çok dürüst, çok karakterli bir çocuk. Beşiktaşımıza çok uygun bir oyuncu. Beşiktaşımıza gelmek istediğini hissettik. İnşallah taraftarlarımızı, hepimizi yeni stadımızda şampiyonluklarla mutlu eder.” 
 
Denys Boyko ise şunları söyledi:
 
“Her şey mükemmel.Ben kendimi her şeyimle futbola veriyorum. Beşiktaş seyircisi de bana destek verdi. Ben futbolla yaşayan bir insanım. Böyle bir seyirciyle daha da iyi olacağıma eminim.
 
Her şeyden önce Başkanımıza minnetarlığımı belirtmek istiyorum. Beni izlediğini ve takip ettiğini biliyorum.  Erdal Bey’e de teşekkür etmek istiyorum.
 
Bir futbolcunun kariyerinde en önemli nokta uluslararası müsabakalara katılmaktır. Bundan sonra inanıyorum ki Beşiktaş ile oynayacağım uluslararası müsabakalarda da kendimi göstereceğim.
 
Jose Sosa’yı tanıyorum. Birbirimizle karşılıklı pynadık. Onun için süper bir futbolcu diyebilirim. Andreas Beck’in Rusça konuştuğunu biliyorum. O bana Türkiye’yi tanıtmak ve buraya daha kolay alışmak konusunda yardımcı olacaktır.
 
Burada uzun yıllar yaşayacağımı umut ediyorum. Türkçe’yi anlamak ve konuşmak istiyorum.”