HABERLER

20.01.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman’dan Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’na Ziyaret

Başkanımız Fikret Orman, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
 
Başkanımız Fikret Orman, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Kılıç'a günün anısına plaket ve Beşiktaş forması takdim etti.
 
Ziyaret sonrası BJK TV açıklamalarda bulunan Başkanımız Fikret Orman şunları söyledi:
 
“Bakırköy Belediyesi’nde birçok arkadaşımız. Hepsi Beşiktaşlı değerli Kongre Üyelerimiz. Sayın başkan bizi çok güzel bir şekilde ağırladı.”
 
Başkanımız Fikret Orman, Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaretinin ardından Bakırköy Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti.
 
Dernek başkanı Korkut Güvenç ve dernek üyeleriyle sohbet eden Başkanımız Fikret Orman, minik bir Beşiktaş taraftarıyla yakından ilgilendi ve birlikte pasta kesti.
 
Ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkanımız Fikret Orman, şu ifadeleri kullandı:
 
“Vodafone Arena’da bir çalışanımızı üzücü bir kaza sonucu kaybettik. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Beşiktaş camiasına başsağlığı dilerim. Kaleye bir takviye yapmamız gerekiyordu. Boyko’yu uzun zamandır takip ediyorduk. İyi bir oyuncu. Bundan sonrası teknik heyetin bileceği iş. Kimin oynayacağına hocamız karar verir. Bir rotamız var, o doğrultuda hareket ediyoruz. Futbol takımımıza Trabzonspor maçında güveniyoruz. Beşiktaş her maça kazanmak için çıkar. Şampiyonluğa odaklandık. Ersan’ı gönderme niyetimiz yok. Ersan’ın kafasının karıştığı da yok. Kısa vadeli planlar yapmıyoruz.”