HABERLER

12.01.2016

FUTBOL

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları ile tesisimiz baştan aşağıya yenilenerek daha modern bir yapıya kavuşturuldu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri Müdürümüz İlker Yılmaz, çalışmalar hakkında BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.
 
Hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesiyle ilgili yenileme çalışmaları hakkında açıklama yapan İlker Yılmaz, detaylı bilgiler verdi:
 
"Yaklaşık 2 senedir tesisimizle ilgili çalışmalar yapmaktayız. Son 6 aydan bu yana ise yoğun bir çalışma temposu ile yenileme çalışmalarını tamamladık. Yaz ayında bazı küçük sürprizlerimiz olacak. Çalışmalarımıza bir süre ara vereceğiz. Çünkü sezon devam ediyor. Takıma da rahatsızlık vermek istemiyoruz. Yaz ayında da kalan bir iki küçük sürprizimiz var. Onları da tamamlayıp tesislerimizi tamamen yenilemiş olacağız.
 
Hibrit Çim:
 
Sahamız aslında 2 ay kadar önce bitti. Kasım ayında sahayı açtık. Yaklaşık 2 aydan beri de tesislerimizde 1 nolu antrenman sahasında takımımız antrenmanlarını yapmakta. Futbolcularımız çok memnun, hocamızın da memnun olduğunu düşünüyorum. Türkiye’deki tüm stadyumlar ve antrenman sahaları da dahil en iyisinin burası olduğunu düşünüyorum.  2 aydır antrenman yapılıyor olmasına rağmen şu anda zemin harika bir kalite sergilemekte.
 
Şok Havuzu:
 
Antrenman sonralarında futbolcularımız şok amaçlı soğuk suya giriyorlar, belden aşağısını soğutmak amaçlı. Rejenerasyon olarak kullanıyorlar. Onun için yapılmış bir havuz. Eskiden daha basit yöntemler vardı. Buzla yapılıyordu bu işlemler. Ama artık biz bunu kendinden otomatik bir sistemle, makine sistemiyle modernize etmiş olduk.
 
Duş Alanı:
 
Duşlar tamamen yenilendi. Takım Antalya kampındayken küçük bir sürpriz olmuş oldu. Kimsenin haberi yoktu. Bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde bitirdik. Tamamen yeniden modernize etmiş olduk.
 
Dinlenme Alanı:
 
Dinlenme alanında mobilya ve eşların hepsi tamamlandı. Futbolcularımız burada dinleniyorlar. Çok eğlenceli bir alan olduğunu düşünüyorum. Biraz ferah ve futbolcuların rahat hareket edebileceği bir alan yaratmaya çalıştık. Play-Station, tavla, satranç oynuyorlar. Maçları hep beraber bir arada seyrediyorlar. Çok hoş ve eğlenceli bir alanda güzel bir zaman geçirdiklerini düşünüyorum. Futbolcularımızın hepsinin resimleri var, motivasyon için. Stadyumda da aynı uygulamayı yapıyoruz.
 
Odalar:
 
Futbolcularımızın konaklamalarını gerçekleştirdikleri odalar yenilendi. Modernizasyon çalışmaları kapsamında odalarda sadelik esas alındı. Hem duşlar, hem banyo ve aynı zamanda odadaki mobilyalar günümüz şartlarına uygun hale getirildi.
 
Fitness Salonu:
 
Burası tamamen yeni baştan yapılan bir salon. Burada özellikle futbolcuların rahat olmasını hedefledik. Çok özen göstererek yapmaya çalıştık. Çok ferah, düz ayak bir salon. Sahaya bakıyor, saha manzaralı. Daha önceden alt katta başka bir salonumuz vardı. Burası eski salonun 2,5-3 katı büyüklüğünde, 400 m²’lik çok ferah ve yüksek tavanları olan bir salon. Bir futbol takımına yetebilecek olan tüm malzemeler, tüm ekipmanlar burada mevcut. Futbolcularımız açıkcası burada ekstra spor yapma şevkiyle geliyorlar.
 
Mutfak:
 
Mutfaktaki yenileme çalışmaları kapsamında da ocak, fırın yeni ekipmanlarla modernize edildi.
 
Restoran:
 
Restorandaki mobilyalar ve oturma düzeni yenilendi.
 
Kış Bahçesi:
 
Burası daha önce olmayan bir alandı. Tamamen yeni yaptık. çok keyifli bir alan yarattığımızı düşünüyorum. Burada futbolcularımız kış aylarında sıcak bir ortamda kahvelerini içerek televizyon seyrediyorlar, oyun oynuyorlar... Yaz ayında çok ferah üstü de açılabilir bir alan.