HABERLER

08.01.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Vodafone Önce Kadın Projesinin Galasına Katıldı

Türkiye Vodafone Vakfı tarafından kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımlarının desteklendiği ‘Vodafone Önce Kadın’ projesinin galası yapıldı.

Galaya; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Başkanımız Fikret Orman, galada BJK TV’ye şu açıklamalarda bulundu.
 
“Vodafone ile gönül birlikteliğimiz var. Vodafone Vakfı’nın yaptıklarını görünce iyi ki böyle bir kurumla partner olduk diye övünç duyuyorum. Vodafone ile güzel bir stat yapıyoruz. Yeşil ve çevreci bir stat olacak. Bir an evvel stadımızı tamamlamak istiyoruz. Şampiyon Beşiktaş’ı Vodafone Arena’ya getireceğiz.”
 
İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, BJK TV’ye verdiği röportajda “Vodafone ile işbirliği içindeyiz. Marka değeri yüksek iki kurumun birlikteliğini yaşıyoruz. İki marka da birbirine katkı vererek yükseliyor. Biz Vodafone’dan memnunuz. Beşiktaş sosyal bir camia. Bu tür projelerde her zaman varız” diye konuştu.
 
Anlamlı bir projenin lansmanında olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, “Kadınlara önem verilen platformlar yaratmalıyız. 2016 yılında futbolda şampiyonluk arzuluyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, “Vodafone bizim önemli bir partnerimiz. Böyle bir etkinlik yapmaları çok güzel. Vodafone’u kutluyorum” dedi.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, 2007 yılından beri Türkiye Vodafone Vakfı olarak önemli icraat yaptıklarını belirterek, “Toplumdan dışlanmış kişilere dokunmaya çalışıyoruz. 9 yılda 27 milyon TL’lik yatırım yaptık ve 3 milyon kişiye dokunduk” diye konuştu.