HABERLER

23.12.2015

HENTBOL

Hentbolcularımıza Milli Davet

Beşiktaş Mogaz Takımımızın başarılı oyuncuları Ramazan Döne, Ömer Mercan, Mehmet Demirezen ve Tolga Özbahar, A Milli Erkek Hentbol Takımı aday kadrosuna davet edildi.

Beşiktaş Mogaz Takımımızda bu sezon başarılı bir performans sergileyen oyuncularımız Ramazan Döne, Ömer Mercan, Mehmet Demirezen ve Tolga Özbahar, Fransa'da düzenlenecek olan 2017 Erkekler Dünya Şampiyonası grup elemelerinde Belçika ve Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Hentbol Takımı aday kadrosuna davet edildi.
 
A Milli Erkek Hentbol Takımı, Belçika ve Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı 2017 Erkekler Dünya Şampiyonası grup elemeleri maçları için İstanbul'da kampa girecek. A Milli Erkek Hentbol Takımımız, Yunanistan Milli takımıyla 3-4 Ocak 2016 tarihlerinde hazırlık müsabakası oynayacak. Ay-Yıldızlı Millilerimiz, 5 Ocak Salı günü de Belçika ile deplasmanda oynayacağı müsabaka için Kortrijk kentine hareket edecek. 
 
Millilerimiz 6 Ocak'ta deplasmanda karşılaşacağı Belçika'yı 10 Ocak Pazar günü Ankara THF spor salonunda konuk edecek. 13 Ocak Çarşamba günü yine THF spor salonunda Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan Millilerimiz, 16 Ocak Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile gruptaki son maçını oynayacak.