HABERLER

18.12.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, KKTC Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin Düzenlediği Baloya Katıldı

KKTC Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı Bora Şen ve yönetim kurulu üyelerinin Lefkoşa Merit Otel’de düzenlediği baloya; Başkanımız Fikret Orman, Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan, Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Yardımcımız Burhan Topuz, Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu, KKTC Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu başkanı Niyazi Demirel, Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Baloda bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Burası dünya tarafından izole edilmeye çalışılıyor ama bizim kalbimiz burada. Burada birçok Beşiktaşlı var. Ligde lideriz, İnşallah böyle devam edecek. Takıma takviye yapmaya gayret ediyoruz. Şu anki kadromuz iki şampiyonluğu da alacak güçte. Statta sona yaklaştık. Vodafone Arena’da güzel maçlar izleyeceğiz. Beşiktaş emin ellerde. Güneşli günleri hem yaşıyoruz hem de yakında diyelim.”
 
KKTC Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı Bora Şen’in plaket takdim ettiği Başkanımız Fikret Orman, dernek üyeleriyle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Başkanımız Fikret Orman, balo öncesinde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nu makamında ziyaret etti ve Sertoğlu’na Beşiktaş forması hediye etti.