HABERLER

08.12.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz:38 Ankara Hentbol İhtisas:19

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Ligin 7. hafta erteleme maçında Ankara Hentbol İhtisas ile karşılaştı. Beşiktaş Mogaz maçı 38-19 kazandı.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi giren taraf Beşiktaş Mogaz oldu. Ekibimizde Josip Buljubasic maça çok iyi başladı ve arka arkaya goller buldu. Siyah-beyazlılarımız maçın başında yaptığı savunmayla Ankara Hentbol İhtisas’a kolay gol izini vermedi. İlk yarının ortalarına gelinirken takımımız oyundaki üstünlüğü ve kontrolü iyice ele aldı. Beşiktaş Mogaz yaptığı hızlı hücumlarla etkili oldu ve aradaki farkı giderek açtı. Rakibimiz Ankara Hentbol İhtisas Berkay Coşkun ile goller buldu ve oyunda kalmaya çalıştı. Siyah-beyazlılarımız ilk yarının son bölümlerinde geçiş oyunlarıyla etkili oldu ve Uğur Çoban-Oğulcan Güney ikilisiyle üstünlük kurdu. Beşiktaş Mogaz ilk yarıyı 21-8 önde tamamladı.
 
Ekibimiz 2. yarıya golle başladı. İkinci yarıdaki ilk golümüz pivotumuz Mehmet Demirezen’den geldi. Siyah-beyazlılarımız ikinci yarının başında tempoyu düşürdü ve oyunu kontrol etti. Rotasyon yapan takımımız farklı isimlere şans verdi. Siyah-beyazlılarımız maçın 2. yarısında da oyunun tek hakimiydi. Rakibimiz Ankara Hentbol İhtisas maçın son bölümünde oyundan iyice düştü. Beşiktaş Mogaz Takımımız maçı 38-19 kazandı.