HABERLER

07.12.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Ankara Marka Festivali'nde Konuşma Yapacak

Ankara’nın marka olması yönünde bir dizi çalışma yürüten Ankara Ticaret Odası (ATO), marka konusunun önemine dikkat çekmek, marka kültürü oluşturmak ve Başkent’e yeni markalar katabilmek için bir “Marka Konferansı” düzenliyor.

Ankara’nın uluslararası alanda “marka kent” haline gelmesi için çalışmalar yürüten Ankara Ticaret Odası (ATO), 7-8-9 Aralık tarihlerinde Ankara Congresium’da geniş kapsamlı ve uluslararası nitelikte bir etkinliğe imza atıyor. Ankara Marka Festivali kapsamında Başkanımız Fikret Orman ile kendi alanlarında marka haline gelmiş ünlü isimler, iş adamları, sanatçılar, müzisyenler gibi birbirinden değerli katılımcılar yer alıyor.

Başkanımız Fikret Orman, ”Bu önemli organizasyonda yer almak ve deneyimlerimi paylaşmak benim için çok önemli. 112 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en büyük kulübü olan Beşiktaş, taraftarıyla bütünleşen, taraftarıyla var olan; en önemlisi ülke ve dünya ölçeğinde bir marka. Faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda Beşiktaş markasını en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Beşiktaş kişiler üstü bir kurumdur. Beşiktaş milyonlarca taraftarı ile ülkemize mal olmuş bir spor kulübüdür. Marka olmak için kurumsallaşma ve sürdürebilir başarı çok önemlidir. Biz de Beşiktaş ailesi olarak ekibimiz, camiamız ve bu camianın güven ve desteği ile kurumsallaşma yolunda her geçen gün daha başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Doğru alt yapı çalışmalarıyla sporcu yetiştirmenin yanı sıra başarılı sponsorluk anlaşmaları kurarak kurumsallaşmayı yaptığımız zaman ilgili tüm çalışmalar daha anlamlı oluyor” dedi.

Başkanımız Fikret Orman 8 Aralık 2015 Salı günü saat 10.00’da başlayacak “Bir Kulüpten Daha Ötesi: Beşiktaşk” başlıklı oturumda bir konuşma yapacak.