HABERLER

03.12.2015

HENTBOL

Müfit Arın: ‘Taraftarlarımızın tribünde olması bize ayrı bir güç ve hareketlilik getiriyor’

Beşiktaş Mogaz Takımımızın antrenörü Müfit Arın, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları SG Flensburg-Handewitt mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Taraftarlarımızı tribünde görmek istediklerini belirten Müfit Arın, şunları söyledi; ‘Josip’in yokluğunda savunmada Mehmet ve Ozan’ı kullanmaya başladık. Şenol’u yavaş yavaş devreye sokmaya başladık. Taraftarlarımızdan şöyle bir ricam var. VELUX EHF Şampiyonlar Ligi gerçekten önemli bir lig. Tabii ki galibiyet istiyorlar. Bu bir süreç, bu süreci iyi değerlendirmemiz, ligimizin ve takımımızın kalitesini daha da arttırmamız gerekiyor. Ama VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde sonuna kadar kaliteli mücadele eden bir Beşiktaş Mogaz var. Rakibimizin rotasyon özellikleri bizden fazla ama biz hiç bir maça mağlubiyet için çıkmıyoruz. Taraftarlarımızın tribünde olması bize ayrı bir güç ve hareketlilik getiriyor. Taraftarlarımız yanımızda olduğu sürece bizim olaylara bakış açımız daha farklı oluyor.’ 
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız, rakibini Sinan Erdem Spor Salonu’nda 6 Aralık Pazar günü saat 20.30’da konuk edecek. Tüm taraftarlarımızı bu önemli müsabakada takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.