HABERLER

13.12.2015

FUTBOL

Galatasaray Derbi Maçı Biletlerinin Satışı Sürüyor

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında 14 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray’ı ağırlayacak.
 
Beşiktaş Passolig Kart Sahipleri Bilet Alımı
Beşiktaş Passolig kart sahiplerine satışa sunulan biletlerden satın almak isteyen taraftarlarımız, www.passo.com.tr , N’Kolay satış noktaları ve BJK Plaza C Blok 5. Katta bulunan Kombine Satış Ofisi’nden biletlerini Passolig kartlarına yükletebilirler.

Galatasaray Derbisine Bilet Alana K. Karabükspor Maçı Bedava
 
Futbol Takımımızın Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray ile oynayacağı derbi maça bilet alacak taraftarlarımız, siyah-beyazlılarımızın Ziraat Türkiye Kupası’nda K. Karabükspor ile 17 Aralık Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı maçı ücretsiz olarak izleyebilecekler.

İnternetten bilet yüklemesi yapmak için lütfen tıklayınız...
 
N’Kolay Satış Noktaları İçin TIKLAYIN
 
Atatürk Olimpiyat Stadyumu Ulaşımı İçin TIKLAYIN
 
Passolig Kart Başvurusu
Henüz Beşiktaş Passolig kartı olmayan taraftarlarımız, Beşiktaş Passolig kart başvurusunu www.passolig.com.tr internet adresinden yapabilir ya da Kombine Satış Ofisimizden anında Beşiktaş Passolig kartını alabilir ve maç biletini Passolig kartına yükletebilirler.
 
Beşiktaş Passolig Kart Başvurusu İçin TIKLAYIN
 
Tek Maçlık Geçiş Kartı Teslimatları
Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Galatasaray karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabileceklerdir.
 
Bilet Fiyatları:
Batı Tribün VIP : 250TL
Batı Tribün         : 100TL
Doğu Tribün      : 80TL
Kuzey Tribün     : 40TL
Güney Tribün   : 40TL
 
Engelli Tribün Biletleri
Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Beşiktaş Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Atatürk Olimpiyat Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir.