HABERLER

26.11.2015

FUTBOL

UEFA Avrupa Ligi’nde Rakibimiz Skenderbeu

Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Skenderbeu ile bugün saat 20.00’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaşacak.

Siyah-beyazlılarımız, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Skenderbeu’yu deplasmanda Jose Sosa’nın 28. dakikada attığı golle 1-0 yenmişti. Beşiktaşımız, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynadığı 2. maçında Sporting CP ile 1-1 berabere kalmış, golümüzü 61. dakikada Gökhan Töre kaydetmişti. Ekibimiz Lokomotiv Moskova ile deplasmanda oynadığı 3. maçında ise 1-1 berabere kalmış ve golümüzü 64.dakikada Mario Gomez atmıştı. Siyah-beyazlılarımız gruptaki 4. maçında Lokomotiv Moskova ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaşmış ve bu maçta 1-1 sonuçlanmıştı. Golümüzü 58. dakikada Ricardo Quaresma kaydetmişti. Beşiktaşımız UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 4 maç sonunda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve topladığı 6 puanla 2. sırada yer alıyor.
 
Skënderbeu ile oynayacağımız maçı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Pawel Gil yönetecek.  Gil'in yardımcılıklarını Piotr Sadczuk ve Marcin Borkowski yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Konrad Sapela olacak. Bartosz Frankowski ve Krzysztof Jakubik ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.
 
Tek Hedef Galibiyet
 
Beşiktaşımız, taraftarlarımızın desteği ile bu maçı kazanmak ve grupta oynanacak son maçlar öncesinde konumunu sağlamlaştırmak istiyor. 
 
Karşılaşmanın biletlerinin satışına devam ediliyor. Passolig veya kağıt bilet olarak biletinizi alabilirsiniz. Bilet detayları için lütfen tıklayınız...