HABERLER

12.11.2015

HENTBOL

Orlen Wisla Plock Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Beşiktaş Mogaz Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasında Orlen Wisla Plock ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam üzeri gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda antrenörümüz Müfit Arın, yardımcı antrenörümüz İlker Şentürk ve kondisyonerimiz Mesut Temizişler yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.
 
Takımımız, antrenmana futsal oynarak başladı. Darko, İbrahim, Şenol, Volkan, Mesut, Uğur ve Ozan’ın oluşturduğu siyah takım, Mehmet, Mesut, Josip, Ramazan, Predrag, Oğulcan ve Nemanja’nın oluşturduğu takımı Ozan’ın golüyle 1-0 mağlup etti.
 
Siyah-beyazlılarımız, futsalın ardından pas çalışmasıyla antrenmana devam etti. Pozisyon atışlarıyla antrenmanı sürdüren ekibimizde antrenörümüz Müfit Arın, oyuncularımıza bilgilendirmelerde bulundu. Takımımız, çift kale maç ile antrenmanı sona erdirdi.
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 7. maçında Orlen Wisla Plock ile karşılaşacak. 14 Kasım Cumartesi günü Orlen Arena’da oynanacak maç TSİ 17.00’de başlayacak.