HABERLER

30.10.2015

HENTBOL

Trabzon Akçaabat Tütün Spor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig’in 8. haftasında Trabzon Akçaabat Tütün Spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket eden siyah-beyazlılarımız, 1 saat 20 dakika süren yolculuğun ardından Trabzon Havalimanı’na ulaştı.
 
Daha sonra mücadelenin oynanacağı 19 Mayıs Spor Salonu’na geçen takımımız, burada 1 saat süren antrenmanla Trabzon Akçaabat Tütün Spor hazırlıklarını tamamladı.
 
Antrenörümüz Müfit Arın, yardımcı antrenörümüz İlker Şentürk ve kondisyonerimiz Mesut Temizişler yönetimindeki antrenman 1 saat sürdü.
 
Takımımız, antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Yarı sahada savunma ve pas çalışması gerçekleştiren ekibimiz, ardından ikişerli gruba ayrıldı ve çift kalede şut çalıştı. Siyah-beyazlılarımız, pozisyon atışlarıyla antrenmana devam etti. Antrenman oyuncularımızın 7 metre atışlarıyla sona erdi.
 
Siyah-beyazlılarımız, antrenmanın ardından konakladığı otele geçerek maç saatini beklemek üzere kampa girdi.
 
Takımımız, Süper Lig’in 8. haftasında yarın(31 Ekim) Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda saat 15.00’da Trabzon Akçaabat Tütün Spor ile karşılaşacak.