HABERLER

24.10.2015

HENTBOL

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde Rakibimiz HC Prvo plinarsko drustvo Zagreb

Beşiktaş Mogaz Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 6. haftasında HC Prvo plinarsko drustvo Zagreb ile karşılaşacak.

Beşiktaş Mogaz Takımımız, 2015-2016 sezonu VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 6. maçında bugün saat 18:00’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda Hırvatistan temsilcisi HC Prvo plinarsko drustvo Zagreb ile karşılaşacak.
 
Siyah-beyazlılarımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı beş maçı da kaybetti. VELUX EHF Şampiyonlar Ligi ilk maçında Slovenya temsilcisi RK Celje Pivovarna Lasko ile karşılaşan ekibimiz, Ramazan ve Darko ile etkili oldu ancak salondan 30-24 mağlup ayrıldı.
 
İkinci maçta deplasmanda THW Kiel ile karşılaşan takımımız, hücumda bulduğu pozisyonları değerlendirmekte zorlandı ve salondan 32-21 mağlup ayrıldı. 
 
Üçüncü maçta Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain’i ağırlayan siyah-beyazlılarımız, yüksek tempoda geçen mücadelede salondan 40-30 mağlup ayrıldı.
 
Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi dördüncü hafta maçında Macaristan temsilcisi MKB-MVM Veszprem ile karşılaştı. Rakibin hızlı hücumlarda savunmada istediği oyunu sergileyemeyen siyah-beyazlılarımız, salondan 33-25 mağlup ayrıldı.
 
Siyah-beyazlılarımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi beşinci maçında Almanya temsilcisi SG Flensburg-Handewitt ile karşılaştı. Yüksek tempoda geçen mücadelede rakibinin hızlı ataklarını durdurmakta zorlanan ekibimiz, salondan 33-25 mağlup ayrıldı. 
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız, Sinan Erdem'de oynanacak bu karşılaşmayı taraftarlarımızın da desteğiyle kazanmak ve VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk galibiyetini almak istiyor.
 
Bugün saat 15.30’dan itibaren Sinan Erdem Spor Salonu bilet gişelerinden bilet satışı yapılacaktır.
 
Maç bileti 5 TL, sınırlı sayıdaki VIP biletleri(yiyecek-içeçek hizmeti dahil) 35 TL’dir.