HABERLER

20.10.2015

HENTBOL

Maliye Milli Piyango:19 Beşiktaş Mogaz:37

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Ligin 2. hafta erteleme maçında Maliye Milli Piyango’yu 37-19 mağlup etti.

THF Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız, İbrahim Demir, Darko Djukic, Josip Buljubasic, Volkan Çalışkan, Nemanja Pribak, Predrag Dacevic, ve Ozan Arifoğlu ilk yedisiyle başladı.
 
Takımımıza, mücadeleye savunmada başladı. İlk golümüz 2. Dakikanın sonunda Darko’dan geldi. Takımımız, ilk 6 dakikayı 2-1 önde tamamladı. Nemanja ile orta bölümde oyun kuran takımımız, kanatlardan geliştirdiği ataklarla pozisyon aradı. Hücumda bulduğu pozisyonları iyi değerlendiren takımımız, kısa sürede farkı açtı. Siyah-beyazlılarımız, ilk 17 dakikayı 11-5 önde tamamladı. Darko ile hücumda goller üreten takımımız, farkı 6 sayıya çıkardı. 19. Dakikada İbrahim, üst üste yaptığı kurtarışlarla pozisyonların gol olmasını önledi. Hücumdaki üstünlüğünü devam ettiren ekibimiz, ilk yarıyı 18-10 önde tamamladı.
 
İlk yarıda en skorer oyuncumuz 5 golle Darko Djukic olurken onu 4 golle Tolga Özbahar ve 3 golle Volkan Çalışkan takip etti.
 
Takımımız, ikinci yarıya İbrahim Demir, Darko Djukic, Volkan Çalışkan, Predrag Dacevic, Nemanja Pribak, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
İkinci yarıda ilk golümüz Tolga’dan geldi. Hücumdaki etkili oyununu sürdüren ekibimiz, Ramazan ve Tolga ile goller üretmeye devam etti. İkinci yarıda etkili kurtarışlarını devam ettiren İbrahim, rakibin farkı kapatmasını önledi. Oğulcan, 12. Dakikada attığı golle skoru 27-12’ye getirdi. Rakip hızlı hücumlarda savunmada disiplinli bir oyun sergileyen takımımız, farkın kapanmasını önledi. Takımımız, son 11 dakikaya 29-13 önde girdi. Antrenörümüz Müfit Arın, mücadelenin son bölümlerinde genç oyuncularımız Ömer Mercan ve Oğulcan Güney’e şans verdi. Orta bölümden gelişen atakda David’in pasında Ömer pozisyondan yararlanamadı. Hücumda daha etkili oynayan siyah-beyazlılarımız, salondan 37-19 galip ayrıldı.
 
Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 7 golle Darko Djukic olurken onu 6’şar goller Tolga Özbahar ve Oğulcan Güney takip etti.