HABERLER

19.10.2015

GÜNCEL HABERLER

1903 Çocuğumuzun Hayalleri için Beşiktaşımız ile TOÇEV El Ele

Kulübümüz ve TOÇEV'in, çocukların hayallerini gerçekleştirmek için yaptıkları işbirliğinin tanıtım toplantısı, Başkanımız Fikret Orman ve TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun'un katılımıyla düzenlendi.
 
Bu yıl 37.si düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu'na katılan TOÇEV'e destek olmak isteyen Kulübümüz, 1903 çocuğun eğitim hayatına destek vermeyi hedefliyor.
 
Başkanımız Fikret Orman, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, işbirliğinin önemine dikkat çekti ve şunları söyledi:
 
“15 Kasım günü yapılacak İstanbul Maratonu’nda biz de TOÇEV ile beraber genç kardeşlerimize yardım için orda olacağız. 1903 tane çocuğumuzun eğitim masraflarını karşılayacağız. Biz yönetime geldiğimizden beri sosyal konulara daha duyarlı olmaya çalışıyoruz. Bunu daha da artıracağız. “Çocuklarımızın Eğitimi İçin Sen De Gel Destek Ol” diyerek katılacağımız maratona herkesi bekliyoruz. TOÇEV ile birlikte hareket etmekten mutluluk duyuyoruz. Vodafone’a da destekleri için teşekkür ederiz. Beraber başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum. İlk ve öncü olmaya çalışıyoruz. İnsanları mutlu etmeye ve toplumsal olarak doğru mesajları vermeye çabalıyoruz. Çocuklarımızın okumasına, kültürlü ve eğitimli insanlar yetiştirmeye ihtiyaç var. Türkiye’nin en eski spor kulubü olan Beşiktaş’ın bu tür olgulara duyarlı olması lazım."
 
TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun ise işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
 "20 yılı aşkın süredir okuma istekli çocukları eğitim hayatları boyunca destekleyen bir vakıf olarak, Beşiktaş JK gibi çok köklü bir kulübün yanımızda olduğunu hissetmek bize her zaman güç verdi. Daha aydınlık bir gelecek için yaptığımız çalışmalarda bize her zaman destek veren Sayın Orman nezdinde bütün Beşiktaş JK camiasına teşekkürlerimi bir kez daha iletirim. Umarım ‘1903 Çocuk’ hedefiyle hazırladığımız bu yeni çalışmada çok kısa zamanda hedefimize ulaşır ve çok daha fazla çocuğun eğitim imkanlarına kavuşmasını sağlarız" şeklinde konuştu.
 
TOÇEV'e nasıl destek olabilirsiniz?
 
* Beşiktaş Taraftarları için özel olarak 2 Kasım'da açılacak İBAN numaralı hesaba eft yapabilirsiniz...
www.tocev.org.tr sitesinde Online Bağış Kısmından “Genel bağış” linkine tıklayarak bağış yapabilirsiniz. (Açıklama kısmına Maraton/Beşiktaş yazmayı unutmayınız)
* 2 Kasım'dan itibaren Beşiktaş Merkez Kartal Yuvası, www.kartalyuvasi.com.tr internet sitesinde satışa sunalacak, ayrıca 15 Kasım'da Vodafone Arena'nın önünde kurulacak stantta satılacak, gelirinin bir bölümü TOÇEV'e iletilecek Maraton için özel tasarlanan tişörtlerden alabilirsiniz.
* Maraton günü Vodafone Arena'nın önünde yer alacak TOÇEV kumbarasına bağışta bulunarak destek olabilirsiniz..
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu