HABERLER

12.09.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz:27 Merzifon Bld.:17

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Hentbol Süper Ligi 2015-2016 Sezonunun ilk maçında Merzifon Belediyesi’ni 27-17 yendi.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Miroslav Kocic, Uğur Çoban, Predrag Dacevic, Nemanja Pribak, Ramazan Döne, Darko Djukic ve Tolga Özbahar ilk yedilisiyle başladı.
 
Siyah-beyazlılarımız karşılaşmaya savunmada başladı. Ekibimiz maçın başında, Ozan’ın pasında Djukic ile ilk tehlikeyi yarattı. İlk 5 dakikada hücumda istediği pozisyonları bulmakta zorlanan ekibimiz, rakibin öne geçmesine engel olamadı. Siyah-beyazlılarımızın ilk golünü Predrag Dacevic kaydetti. İlk yarının ortalarına gelinirken savunmada daha organize olan ekbimiz, Merzifon Belediyesi’nin skora ortak olmasına engel oldu. Beşiktaş Mogaz Takımımız ilk 15 dakikayı 4-2 önde tamamladı. İlk yarının ikinci bölümünde daha atak bir oyun sergileyen ekibimiz, ilk yarıyı 11-7 önde tamamladı.
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız, ikinci yarıya Ramazan ve Djukic'in golleriyle başladı. İkinci yarıya daha tempolu giren ekibimiz, ikinci yarının ilk 5 dakikası geride kalırken 15-8 öndeydi. Bu yarı itibariyle Nemanja ile orta alanda oyun kuran ekibimiz, kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakip kalede pozisyonlar buldu. Djukic'in kullandığı 7 metre atışlarında başarılı olan siyah-beyazlılarımız, son 20 dakikaya 19-10 önde girdi. İkinci yarıda daha rahat bir oyun sergileyen takımımız, maçın sonlarına doğru kontrolü iyice eline aldı. Disiplinli oyununu devam ettiren ve hücumda bulduğu pozisyonları iyi değerlendiren ekibimiz, maçı 27-17 kazandı.