HABERLER

01.09.2015

BASKETBOL

Beşiktaşımız Ve Alperen İnşaat Arasında Sponsorluk Anlaşması Yapıldı

Türkiye'nin en köklü spor kulübü olan Beşiktaşımız ile İnşaat sektöründe güvenle büyüyen Alperen İnşaat, sponsorluk anlaşmasına imza attı.

25 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Alperen İnşaat, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve FIBA Avrupa Kupası’nda zirve mücadelesi verecek olan Kadın Basketbol Takımımız’ın forma sırt sponsorlarından biri oldu.
 
BJK Akatlar Arena'da gerçekleşen törene Başkanımız Fikret Orman, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın ile Kadın Basketbol Takımı oyuncularımızdan, Şaziye İvegin Üner, Ayşe Cora, Ecem Güler ve Gizem Başaran katıldı.
 
Başkanımız Fikret Orman, imza töreninde yaptığı açıklamada; "Bugün burada inşaat sektöründe hızla gelişen, güvenle büyüyen; çalışmalarıyla Avrupa Birliği ve Dünya Kalite Ödüllerini ülkemize getiren Alperen İnşaat ile kulübümüzün bir araya gelişini sizlerle paylaşmak üzere toplandık. Alperen İnşaat’ın basketbola verdiği destekten ve kulübümüzle yaptığı işbirliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu ortaklıklar basketbol şubemizin büyümesine ve başarılar elde etmesine önemli katkı sağlayacaktır. Alperen İnşaat’la omuz omuza yeni başarılara ulaşmak için sabırsızlanıyor ve kendilerine Beşiktaş ailesine hoş geldiniz diyorum" dedi.
 
Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse; “Türkiye’nin ve Türk basketbolunun en büyük markalarından biri olan Beşiktaş'ın, kendi sektörünün en önemli ve güvenilir markalarından biri olan Alperen İnşaat ile birlikteliğinin, her iki taraf için de verimli, uzun soluklu ve başarılı bir işbirliği olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
 
Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın ise “Alperen İnşaat olarak, Türkiye’nin en köklü ve en büyük spor kulüplerinden biri olan Beşiktaş ile birlikte yola çıktığımız için mutlu ve heyecanlıyız. Bugüne kadar yaptığımız işlerde en büyük önceliğimiz hep kalite oldu. Ülkemize değer katan her yeni projemizin bir öncekinden daha kaliteli olması için gayret gösterdik. Bu gayretlerimiz de bize müşteri memnuniyetinin yanı sıra Avrupa Birliği ve Dünya Kalite Ödülü olarak geri döndü. Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile bu anlamda dokularımızın uyuşacağına inanıyoruz.
 
Türkiye Ligi’nde ve Avrupa kupalarında Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’nın özlediği başarıları kazanmasını ve başarısını sürekli hale getirmesini bekliyoruz. Bu hedefler doğrultusunda biz de Alperen İnşaat olarak gerekli maddi ve manevi desteği sağlamaya hazırız. Bu anlaşmayı, giderek genişleyeceğine inandığımız bir işbirliğinin ilk adımı olarak görüyoruz.
 
Başta Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün değerli başkanı Sayın Fikret Orman ve Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Sayın Hakan Özköse olmak üzere bu anlaşmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.