HABERLER

28.08.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman’dan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

Başkanımız Fikret Orman, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan, Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği başkanı Şevki Bostan ve Hatay Beşiktaşlılar Derneği başkanı Mehmet Yıldız da yer aldı.
 
Ziyaret sonunda Başkanımız Fikret Orman, Seyfi Dingil'e üzerinde isminin yazılı olduğu 31 numaralı formamızı hediye etti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil de Başkanımıza günün anısına plaket takdim etti.
 
Ziyaret esnasında BJK TV’ye açıklamada bulunan Başkanımız Fikret Orman, “Sayın belediye başkanı Dingil’e misafirperverliği nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş’ın İskenderun’da çok taraftarı var. Beşiktaş, 80’lerde buralarda çok kamp yaptığı için bir taraftar kitlesi oluşmuş. İskenderun ve Hatay’da Kartal Yuvası mağazalarımızı açacağız. Bana ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma İskenderun’da gösterilen ilgiden dolayı mutluyum” dedi.
 
Öte yandan Başkanımız Fikret Orman, İskenderunspor başkanı Ali Gökhan Olgun ile de bir araya geldi. Olgun, Başkanımız Fikret Orman’a İskenderunspor forması takdim etti.