HABERLER

13.08.2015

GÜNCEL HABERLER

Fikret Orman: ‘Süleyman Seba, çok önemli bir isimdi’

Başkanımız Fikret Orman, Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’nın vefatının 1. yıldönümü nedeniyle Akaretler’deki kulüp binamızın karşısında bulunan Şairler Parkı’nda Seba heykelinin önünde açılan anı defterini imzaladı ve bir konuşma yaptı.
 
Anma etkinliğine Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner,Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ, Kurul Başkanları, Divan ve Kongre Üyelerimiz, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Antrenörümüz Tamer Tuna, futbolcularımız; Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm, Necip Uysal, kulüp personelimiz, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile taraftarlarımız ve farklı renklere gönül veren sporseverler katıldı.
 
Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’nın çok önemli bir isim olduğunu dile getiren Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Süleyman Seba’ya Allah rahmet eylesin. Çok önemli bir isimdi. Kendisiyle çok anılarımız vardı. Seba’nın yaptığı eski kulüp binamıızın açılışında bulunmuştum. Biz ve bizden sonraki nesiller büyüklerimizi mutlu etmeliyiz. Tüm Türkiye’nin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin.”
 
Başkanımız Fikret Orman’ın konuşmasından sonra törene katılan futbolcularımız anı defterine duygu ve düşüncülerini yazdılar.