HABERLER

21.08.2015

FUTBOL

Trabzonspor Maçı Biletleri Satışta... Haydi Beşiktaşlılar Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Buluşalım

Beşiktaşımızın Süper Lig’in 2. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın biletleri, satışa sunuldu.

Bilet satın almak için TIKLAYIN
Atatürk Olimpiyat Stadı'na ulaşım rehberi için TIKLAYINIZ
 
Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında 22 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Trabzonspor’u ağırlayacak.
 
Passolig kart sahipleri için satışa sunulacak biletleri satın almak isteyen taraftarlarımız, biletlerini www.passo.com.tr ve N'Kolay satış noktalarından ve BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden Passolig kartlarına yükleyebilirler.
N'Kolay bilet satış noktaları için TIKLAYIN
 
Passolig kart başvusuru için TIKLAYIN
 
Maç Öncesi Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatı:
Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Trabzonspor karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabileceklerdir.
 
Maç Günü Bilet Yükleme ve Tek Maçlık Giriş Kartı Dağıtımı:
Maç günü saat 11.00 itibariyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yükleme ve tek maçlık giriş kartı dağıtımları başlayacaktır. Maç günü Kombine Satış Merkezimiz saat 18.00 e kadar hizmet verecektir.
 
Engelli Taraftarlarımıza Ücretsiz Bilet Yükleme:
Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Atatürk Olimpiyat Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir.
 
Bilet Fiyatları:
Batı Vıp : 120TL
Batı Tribün : 60TL
Doğu Tribün : 45 TL
Kuzey Tribün : 25TL
Güney Tribün : 25 TL
 
e-Bilet Kullanım Sürenizi Uzatmayı Unutmayın
 
Taraftarımızın Dikkatine,

Beşiktaş Passolig Kartlarının e-bilet kullanım süresi kartın satın alındığı tarihten itibaren 1 yılı kapsamaktadır. Bu sürenin sonunda Passolig Kartların e-bilet kullanım hakkı sona ermektedir.

E-bilet kullanım süresi dolan kart sahiplerinin yeni sezon için satın aldıkları kombine kartları da otomatik bloke olacağından, Passolig Kart sahibi taraftarlarımızın e-bilet kullanım sürelerini uzatmaları gerekmektedir.

Taraftarlarımız, www.passolig.com.tr  üzerinden http://bit.ly/1Unp2nW linkini tıklayarak kartlarının e-bilet kullanım sürelerini öğrenebilir ve yenileyebilirler. Internet platformu dışında, BJK Plaza C Blok’ta bulunan Kombine Satış Merkezi’nden de aynı hizmet sunulmaktadır.

Yeni sezonda takımımızı yalnız bırakmak istemeyen bütün taraftarlarımızın e-bilet kullanım sürelerini kontrol etmeleri veya yenilemeleri önemle rica ederiz.
 
“Beşiktaş Passolig Kartımın e-bilet kullanım süresini nasıl uzatabilirim?” videosu için tıklayınız: 
http://bit.ly/1eSBhsH 

“Kendi kartım dışındaki bir kartın e-bilet kullanım süresini nasıl uzatırım?” videosu için tıklayınız:
http://bit.ly/1g8JdXJ