HABERLER

11.08.2015

GÜNCEL HABERLER

Süleyman Seba'yı Anma Etkinliği Tam Programı

Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba'yı vefatının birinci yıldönümünde, 13 Ağustos Perşembe günü düzenlenecek etkinliklerle anacağız. 

Tüm sporseverleri bu etkinlikte aramızda görmeyi arzu ediyoruz. 

SÜLEYMAN SEBA'YI ANMA PROGRAMI:

09.00 Süleyman Seba Caddesi, Şairler Parkı Süleyman Seba heykeli önünde anı defterinin açılması...

10.00 Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Seba heykeli önünde saygı duruşu ve anı defterinin imzalanması...

10.45 Beşiktaş JK kulüp binamız önünden, Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği üyelerimizin motosikletleri eşliğinde, otobüslerle Süleyman Seba'nın Feriköy Mezarlığı'ndaki kabrine hareket edilecek.

11.00-11.30 Feriköy Mezarlığı'nda Süleyman Seba'nın kabri başında anma töreni...

14.00 Beşiktaş sporcularının Şairler Parkı'ndaki anı defterini imzalaması..

17.15 Vişnezade Camii'nde İkindi namazını müteakiben Süleyman Seba için mevlit ve hatim duasının okunması...

18.30 Vişnezade Camii'nden otobüslerle hareket edilerek, Fulya Süleyman Seba Kompleksi içinde bulunan, Beşiktaş Belediyesi Fulya Kültür Merkezi'ndeki anma törenine katılım.

19.30 Fulya Kültür Merkezi'nde anma töreni, Süleyman Seba'nın yaşam öyküsünü anlatan belgeselin gösterimi ve hayatının farklı dönemlerine tanıklık eden dostlarının anma konuşmaları...

Beşiktaş JK ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Süleyman Seba Caddesi üzerinde kurulacak olan standlarda, Süleyman Seba'yı anlatan fotoğraf sergisini katılımcılar gün içerisinde gezebilecek ve anı defterini imzalayabilecektir.

Not: Anma töreninin tamamı, Beşiktaş TV'den canlı olarak izlenebilecektir.