HABERLER

08.07.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Güney Marmaralı Beşiktaşlılarla İftarda Bir Araya Geldi

Başkanımız Fikret Orman, Güney Marmara’da faaliyet gösteren yirmi yedi Beşiktaş derneğinin başkan ve yönetim kurulu üyelerine bir iftar yemeği verdi.

Başkanımız Fikret Orman’ın Bursa Anatolia Hotel’de verdiği iftar yemeğine; Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Denetim Kurulu Üyemiz Özcan Dilekyiğit, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Taraftarlar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan, Kongre Üyemiz ve Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu ile dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, davetlilere gündemdeki konular hakkında bilgilendirmede bulundu.
 
Konuşmasında, dünyanın her noktasında yüreğinde Beşiktaş sevgisi taşıyan taraftarlarımız olması nedeniyle ‘Üzerinde güneş batmayan tek kulüp’ deyimini kullanan Başkanımız Fikret Orman, Güney Afrika’da bir Beşiktaş derneğinin faaliyete geçeceğini müjdeledi.
 
Bursa Beşiktaşlılar Derneği başkanı Cengiz Ulus, Başkanımız Fikret Orman’a Güney Marmara dernekleri adına Başkanımız Fikret Orman ve Vodafone Arena’nın görüntülerinin bulunduğu ipekten yapılmış bir tablo takdim etti.
 
Başkanımız Fikret Orman, sonuncusu bugün olan beş iftar yemeğinde 130 Beşiktaş derneğinin başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.